معرفی خدمات چشم پزشکی در بیمارستان کوثر

به گزارش راوبط عمومی مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی کوثر سمنان، دکتر نوید علمی صدر متخصص چشم پزشکی در گفتگو با روابط عمومی این مرکز به معرفی خدمات چشم پزشکی در بیمارستان کوثر و پلی کلینیک شماره 1 دانشگاه پرداخت.

به گزارش راوبط عمومی مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی کوثر سمنان، دکتر نوید علمی صدر متخصص چشم پزشکی در گفتگو با روابط عمومی این مرکز به معرفی خدمات چشم پزشکی ارائه شده در بیمارستان کوثر و پلی کلینیک شماره 1 دانشگاه پرداخت.

دکتر صدر گفت: عمل های همچون آب مروارید، آب سیاه، تزریق داخل چشمی آواستین، جراحی مجرا اشکی، جراحی انحراف چشم، جراحی زیبایی پلک در بیمارستان در حال انجام است.

وی افزود: خدماتی همچون لیزر YAG برای درمان کدورت های لنز و آب سیاه، لیزر آرگون شبکیه در بیماری های عروقی شبکیه و دیابت( لیزر PRP ) و سوراخ شدگی های شبکیه، سونوگرافی چشم( B-SCAN )، تعیین عیوب انکساری( بینایی سنجی )، تصویر برداری قرینه چشم( پنتاکم )، بررسی میدان بینایی با دستگاه هامفری( پریمتری )، تزریق بوتاکس برای اسپاسم پلک ها، تعیین دید رنگ( بررسی کور رنگی ) در پلی کلینیک شماره 1 دانشگاه در حال انجام است.

لازم به ذکر است مراجعه کنندگان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 02331043316 و رزرو نوبت با شماره گویا 3103 تماس حاصل فرمایید.

آقای عرب عامری محمدرضا
تهیه کننده: