اعضای پیکر جانبخش صدیقه نودهی به بیمار نیازمند پیوند، جان دوباره بخشید

روابط عمومی مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی کوثر

اعضای پیکر جانبخش صدیقه نودهی به بیمار نیازمند پیوند، جان دوباره بخشید

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی کوثر سمنان؛ در اقدامی انسان دوستانه با تصمیم ایثـارگرانه اعضای پیکر جانبخش صدیقه نودهی 54 ساله به چند بیمار دردمند جان دوباره بخشید.

سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان بیان نمود: جانبخش صدیقه نودهی اهل و ساکن روستای کلاته سیفر سبزوار در پی خونریزی مغزی در بخش ICU بیمارستان معتمدی بستری و متاسفانه با وجود تلاش پزشکان و کادر درمان دچار مرگ مغزی شد.

دکتر احسان حسین زاده ادامه داد: خانواده محترم وی پس از آگاهی از تایید مرگ مغزی وی توسط پزشکان و با توجه به بی بازگشت بودن این شرایط، با تصمیمی نیک اندیشانه به چند بیمار نیازمند پیوند، جان دوباره بخشیدند.

وی افزود: خانواده های محترم کلاته سیفری و نودهی با باور به اینکه اهدای عضو، رسمی نیکوکارانه و انسان دوستانه است که باید در جامعه نهادینه شود، اقدام به رضایت به اهدای عضو تمامی ارگان های حیاتی جانبخش نمودند.

روحش شاد و یادش ماندگار

لینک کوتاه خبر :