روابط عمومی مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی کوثر

اعضای پیکر جانبخش محمدرسول مصلحی فر به بیمار نیازمند پیوند، جان دوباره بخشید

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی کوثر سمنان ؛ در اقدامی انسان دوستانه و با تصمیمی ایثارگرانه خانواده های عربی و مصلحی فر ، اعضای پیکر جانبخش محمد رسول مصلحی فر 22 ساله به بیماران دردمند در نوبت انتظار دریافت عضو ،جان دوباره بخشید .

دکتراحسان حسین زاده سرپرست معاونت درمان دانشگاه طی اعلام این خبر بیان نمود : جانبخش محمد رسول مصلحی فر اهل و ساکن سرخه در پی ایست قلبی تنفسی دچار مرگ مغزی گردید، و خانواده محترم وی پس از آگاهی از تایید مرگ مغزی وی توسط پزشکان و با توجه به بی بازگشت بودن این شرایط ، با تصمیمی نیک اندیشانه اهدای عضو به چند بیمار نیازمند پیوند، جان دوباره بخشیدند.

خانواده محترم جانبخش محمد رسول مصلحی فر با باور به اینکه اهدای عضو رسم نیکی است که زنده خواهد ماند اقدام به رضایت به اهدای عضو تمامی ارگان های حیاتی و نسوج فرزندشان نمودند.

دکتر حسین زاده ضمن تشکر از کادر ریاست، مدیریت، تیم پزشکان تایید کننده و مراقبت در ICU بیمارستان شفا در شناسایی و اقدام بموقع مورد مرگ مغزی، گفت: در مجموع هشت عضو اصلی شامل قلب،ریه، کبد،لوزالمعده ، روده ها و کلیه ها و 53 بافت و نسج شامل :قرنیه ، دریچه قلب ، استخوان ، پوست ، تاندون و ... قابل اهداء هستند که نسج برخلاف اعضا می توانند تا 24 حتی 48 ساعت بعد از مرگ فرد دچار مرگ مغزی یا فرد متوفی اهدا می شوند.

وی افزود: بیش از 50 نفر بیمار دچار معلولیت و مبتلا به بیماری های مختلف ارتوپدی ،سوانح و سوختگی وقلبی از رنج بیماری نجات خواهند یافت . نسوج اهدایی از فرد فوت شده در کمتر از 24 ساعت از مرگ فرد باید برداشته شود.

سرپرست معاونت درمان دانشگاه خاطر نشان کرد :در اهدای نسوج ظاهر متوفی حفظ شده و پس از برداشت بافت ها ، با پروتز جایگزین شده و پیکر متوفی به حالت اول درمی آید .

روحش شاد و یادش ماندگار

لینک کوتاه خبر :