بازدید نوروزی استاندار سمنان از بیمارستان کوثر سمنان
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی کوثر سمنان، در پنجشنبه سیام اسفند ماه ۱۴۰۳ در اولین ساعات پس از تحویل سال، دکتر محمدجواد کولیوند استاندار سمنان از مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی کوثر سمنان بازدید کرد.
استاندار سمنان با همراهی دکتر قدس رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، دکتر صمیمیان فرماندار شهرستان سمنان و شاهب سرپرست دفتر امور اجتماعی استانداری سمنان در بخش های مختلف مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی کوثر سمنان حضور یافتند و در دیدار و گفتگو با کادر درمان و کارکنان بیمارستان، ضمن عرض خداقوت و قدردانی از زحمات یک ساله این عزیزان، فرارسیدن سال نو را تبریک گفتند.
دکتر محمد جواد کولیوند در این بازدید نوروزی به بررسی روند ارائه خدمات درمانی پرداخت و در عیادت و دیدار با بیماران بستری در بخش های مختلف بیمارستان، با بیماران به گفتگو پرداخت.
در این دیدار دکتر فروزش فرد مدیر عامل مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی کوثر، یحیائی مسئول ستاد نوروزی دانشگاه، طاهریان مدیر اجرایی بیمارستان و پورهاشمی مدیر خدمات پرستاری نیز حضور داشتند.