برگزاری کلاس آموزشی پیشگیری از ابتلا به کورنا ویروس در بیمارستان کوثر.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی کوثر سمنان، کلاس آموزشی پیشگیری از ابتلا به کرونا ویروس جهت آشنایی هرچه بیشتر پرسنل با حضور دکتر محمد معماریان مدیر عامل بیمارستان کوثر در تالار دانش این مرکز برگزار گردید.

دکتر محمد معماریان فوق تخصص ریه، در این کارگاه توصیه های بهداشتی جهت پیشگیری از ابتلا به کرونا ویروس را به پرسنل بیمارستان،  ارائه کرد و گفت: شستن مداوم دستها با آب و صابون، استفاده از ماسک  ،عدم تماس مستقیم با فرد مشکوک به بیماری و رعایت اصول بهداشت فردی لازم و ضروری است.

دکتر معماریان در ادامه گفت: راه ابتلا به این بیماری از طریق دستگاه تنفسی است. ویروس‌های انسانی کرونا معمولا منجر به بیماری‌های موقتی خفیف و نیمه خفیف دستگاه تنفسی فوقانی می‌شوند که علائم آن ممکن است شامل آبریزش بینی، سرفه، گلودرد و تب باشد. گاهی اوقات این ویروس‌ها ممکن است منجر به بیماری‌های دستگاه تنفسی تحتانی مانند ذات‌الریه شوند.  در شکل شدید بیماری ،نارسایی شدید تنفسی وپنومونی، گرفتاری در پرده قلب، نارسایی کلیه، اختلالات انعقادی و شوک بروز پیدا می‌کند. کرونا ویروس‌ها که پس از راینو ویروس‌ها (Coronavirinae) بزرگترین عامل ابتلا به سرماخوردگی هستند، بیشتر در زمستان و بهار باعث سرماخوردگی می‌شوند و معمولاً شدت سرماخوردگی که کروناویروس عامل آن باشد بیشتر است

آقای  عرب عامری
تهیه کننده: