ابتکار خیر سمنانی در خدمت به زائران در راه مانده بیمارستان کوثر سمنان
دیدار استاندار سمنان با خیر خیر اندیش / ابتکار این خانواده منحصر به فرد است
سید رمضان قادری بخشی از خانه خود را که در مجاورت بیمارستان کوثر واقع شده در اختیار زائران در راه مانده بیمارستان کوثر قرار می دهد
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛
به مناسبت میلاد باسعادت دخت نبی اکرم(ص) و روز پرستار دکتر محمدرضا خباز استاندار سمنان، دکتر شادنوش رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان و جمعی از مدیران استان و دانشگاه غروب روز سه شنبه با خانواده سیدرمضان قادری خیّر خیر اندیش دیدار کردند.
استاندار سمنان در تقدیر از خانواده سید رمضان قادری گفت: تمام کارهای نیک دلچسب است اما ابتکار این خانواده منحصر به فرد است.
دکتر محمدرضا خباز ادامه داد: کار خیر زیاد است اما در اختیار قراردادن بخشی از خانه به زائران در راه مانده، ابتکار تازه ای است.
وی اقدام خانواده قادری را شبیه اقدام مسلمانان شهر مدینه دانست که خانه و امکانات خود را در اختیار دیگر مسلمانان قرار می دادند و به قدر وسع شان پذیرایی می کردند، افزود : امیدوارم همه از این سنت حسنه تاثیر بگیرند.
استاندار سمنان تاکید کرد: با توسعه اینگونه سنت های خیرخواهانه در جامعه اسلامی، می توان ارزش های دینی ایران را به دنیا معرفی کرد.
استاندار سمنان یادآور شد: برای مشارکت در امور خیر اراده نیاز است و تنها در این صورت است که خداوند زمینه امور خیر را فراهم می کند.
مهدی شادنوش رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان نیز در این آئین با تقدیر از همراهی و همکاری این خانواده با خانواده های بیماران مرکز آموزشی درمانی کوثر افزود: برای رفاه حال همراهان بیماران غیر بومی در این مرکز، دو کانکس در حیاط مرکز کوثر با امکانات اولیه، آماده پذیرایی از همراهان بیماران غیر بومی است.
سیدرمضان قادری نیز با اشاره به اینکه خانه اش درست مقابل درب ورودی مرکز آموزشی پژوهشی درمانی کوثر سمنان واقع است، گفت: بنده خدمتگزار زائران علی ابن موسی الرضا هستم و از سال 1391 تاکنون حدود 250 خانواده از سوئیت زیرزمین خانه اش به عنوان اقامت موقت استفاده کرده اند.
در این آئین لوح تقدیری از سوی استاندار و رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان به این خیر مبتکر تقدیم شد.
محمدرضا خباز در دفتری که زائران بهره مند از این سوئیت در آن یادداشت می نویسند، به یادگار یادداشتی گذاشت.
لینک کوتاه خبر :