مراسم تودیع و معارفه مترون بیمارستان کوثر سمنان

روابط عمومی بیمارستان کوثر سمنان؛

مراسم تودیع و معارفه مترون بیمارستان کوثر سمنان

به گزارش روابط عمومی بیمارستان کوثر سمنان؛ آیین قدردانی از خدمات ارزشمند جناب آقای داوری و معارفه سرکار خانم افتخارپور، مترون بیمارستان با حضور دکتر معماریان مدیرعامل بیمارستان کوثر، یحیایی مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی سمنان، دکتر همتی مدیرعامل موسسه خیریه کوثر، دکتر صبوری معاون درمانی بیمارستان و حضور جمعی از کارکنان این مرکز صبح روز سه شنبه 16 شهریور ماه 1400 برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، صبح روز سه شنبه 16 شهریور ماه 1400 آیین قدردانی از خدمات ارزشمند داوری و معارفه افتخارپور مترون مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی کوثر سمنان با حضور دکتر معماریان مدیرعامل مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی کوثر سمنان، یحیایی رئیس اداره پرستاری دانشگاه، دکتر همتی مدیرعامل موسسه خیریه کوثر، دکتر صبوری معاون درمان بیمارستان و جمعی از کارکنان در سالن اجتماعات این بیمارستان با رعایت دستور عمل های بهداشتی برگزار شد.
دکتر معماریان مدیرعامل مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی کوثر سمنان بیان داشت: آنچه در امر خدمت رسانی مطلوب به بیماران به ویژه بیماران مبتلا به کرونا ویروس حاصل شده، دستاورد زحمات کادر درمانی این بیمارستان است و بنده به عنوان عضوی از این تیم درمانی که قطب پذیرش و درمان بیماران مبتلا به کرونا بوده و فشار کاری زیادی را متحمل شده است، از تک تک این عزیزان قدردانی می نمایم.
مدیرعامل مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی کوثر سمنان ضمن تقدیر و تشکر از زحمات داوری در طی دوره تصدی مدیریت خدمات پرستاری بیمارستان کوثر، به توانمندی مجموعه پرستاری کوثر اشاره و اذعان کرد: در طی مدتی که به عنوان مدیرعامل این مرکز هستم از توانمندی همکاران دفتر پرستاری لذت می برم و به جرات می توانم ادعا کنم یکی از بهترین و قوی‌ترین دفاتر پرستاری در سطح دانشگاه، دفتر پرستاری بیمارستان کوثر است. همکاران پرستاری ما علاوه بر این که بخش اعظمی از خدمات بیمارستان را بر دوش دارند، در تمامی فعالیت های دانشگاه در عرصه های مختلف پیشقدم هستند.
دکتر معماریان ضمن تبریک به افتخارپور (مترون) مدیر خدمات پرستاری مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی کوثر سمنان اظهار داشت: امیدوارم بتوانیم به کمک یکدیگر هر روز بهتر از گذشته وظایف خود را در قبال بیماران انجام دهیم و بیمارستان را از نظر کمی و کیفی ارتقاء بخشیم و از ایده ها و فکرهای جدید و نیروهای جوان و با انرژی برای سوق به هدف بزرگ حوزه سلامت که همان خدمت رسانی مطلوب به مردم عزیز می باشد، استفاده نماییم.
وی از همگان خواست تا نهایت همکاری را با مترون جدید مرکز داشته باشند.
یحیایی رئیس اداره پرستاری دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان ضمن قدردانی از زحمات موثر و ارزشمند داوری در دوران شیوع کرونا ویروس و آرزوی سلامتی و موفقیت روزافزون برای وی، بیان نمود: ان‌شاءالله از تجربیات گران‌بهای این دوست عزیز در حوزه آموزش بهره مند خواهیم شد و برای افتخارپور مترون جدید این بیمارستان نیز آرزوی موفقیت دارم. از اعضای دفتر پرستاری و سرپرستاران می خواهم که نهایت همکاری را با این عزیز داشته باشند.
داوری مترون سابق بیمارستان نیز در سخنانی، از تمامی سوپروایزران و سرپرستاران که در طی دوران تصدی اش با وی صمیمانه همکاری  داشتند، قدردانی و برای مترون جدید این بیمارستان آرزوی موفقیت کرد.
افتخارپور مترون بیمارستان کوثر از حسن توجه و اعتمادی که به وی شده، تشکر و قدردانی و اظهار امیدواری کرد تا با مشارکت و همدلی همه همکاران، بتواند مجموعه را به نحو احسن اداره نماید.
در پایان با اهدای لوح سپاس و هدایی از سوی مدیریت بیمارستان کوثر، دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، پرستاران مجموعه درمانی کوثر و موسسه خیریه بیمارستان کوثر از خدمات داوری تقدیر و تشکر شد.
لازم به ذکر است: روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان از تعامل و زحمات داوری مترون سابق مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی کوثر سمنان قدردانی ویژه دارد و برای افتخارپور مترون جدید این مرکز آرزوی سلامتی و توفیق روزافزون می نماید.

لینک کوتاه خبر :
آقای علی علی عسگر
تهیه کننده:

آقای علی علی عسگر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *