نشست مدیرکل بازرسی استان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در مرکز کوثر

روابط عمومی مرکز آموزشی پژوهشی درمانی کوثر سمنان:

نشست مدیرکل بازرسی استان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در مرکز کوثر

  نشست مدیرکل بازرسی استان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در مرکز کوثر

کارشناسان سازمان بازرسی استان سمنان از مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی کوثر بازدید کردند

مشهدی مدیرکل بازرسی استان با حضور در مرکز آموزشی پژوهشی درمانی کوثر با دکتر شادنوش رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان دیدار و گفت و گو کرد.

دکتر شادنوش رئیس دانشگاه درنشست روز یکشنبه هفدهم اردیبهشت ماه جاری با مدیرکل بازرسی استان، گفت: ما از سازمان هایی که عملکرد دانشگاه را ارزیابی می کنند، استقبال می کنیم تا با نقاط قوت و ضعف عملکرد دانشگاه آشنا شویم. وی افزود: مطمئن هستم مدیران با تجربه سازمان بازرسی پشتیبان حوزه سلامت هستند.

مشهدی مدیرکل بازرسی نیز ضمن تشکر از عملکرد دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان و همکاری خوب مدیران این دانشگاه با آن سازمان، بیان داشت: طرح تحول سلامت برنامه خیلی خوبی است و مردم این اتفاق خوب را کاملا لمس کرده اند.

وی افزود: ما باید در بررسی های خود به نقاط قوت یک سازمان توجه کنیم و وضعیت حال را نسبت به گذشته بررسی می نمائیم.

مدیرکل بازرسی بیان داشت: نحوه نظارت ما بر دستگاه ها براساس ضوابط همان دستگاه است انتظار ما این است که یک اثربخشی مناسبی از بطن برنامه های بازرسی خارج شود.

وی تصریح کرد: امیدواریم در پایان بازرسی، شاهد شناسایی نقاط قوت و ضعف سازمان باشیم و در نهایت با ارائه پیشنهادهای سازنده عملیاتی نقاط ضعف را بر طرف و نقاط قوت را ارتقاء دهیم.

در حاشیه این نشست مدیرکل بازرسی با حضور در بخش آی سی یو مرکز کوثر از نزدیک سیر درمان بیماران بستری را جویا و با همراهان بیماران به گفت و گو پرداخت.

گفتنی است: در این نشست دکتر طاهری معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر گوهری معاون درمان و جمعی از مدیران دانشگاه نیز حضور داشتند.

 

  • کد خبر : 12495
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی