اهدای عضو در روز عاشورای حسینی؛ جانبخش احمد عباسیان، جانبخش بیماران شد
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی کوثر سمنان ؛ در اقدامی انسان دوستانه و با تصمیمی ایثارگرانه خانواده عباسیان ، اعضای پیکر جانبخش احمد عباسیان 27 ساله به بیماران دردمند در نوبت انتظار دریافت عضو ،جان دوباره بخشید .
رئیس واحد فراهم آوری دانشگاه طی اعلام این خبر بیان نمود : جانبخش احمد عباسیان اهل و ساکن دامغان در پی سانحه تصادف دچار مرگ مغزی گردید، و خانواده محترم وی پس از آگاهی از تایید مرگ مغزی وی توسط پزشکان و با توجه به بی بازگشت بودن این شرایط در روز عاشورای حسینی، با تصمیمی نیک اندیشانه اهدای عضو به چند بیمار نیازمند پیوند، جان دوباره بخشیدند.
دکتر محمد فروزش فرد از تیم پزشکان تایید کننده به ویژه دکتر شاهین برزویی، تیم مراقبت در 1 ICU ، سوپروایزران و سرپرستاران بیمارستان ولایت دامغان در شناسایی، اقدام بموقع و مراقبت از مورد مرگ مغزی تقدیر نمود.
وی افزود: قلب، ریه، کلیه، کبد و بخشی از روده ارگان های قابل اهدا از فرد مرگ مغزی هستند با اهدای نسوج بیش از 50 نفر بیمار دچار معلولیت و مبتلا به بیماری های مختلف ارتوپدی ،سوانح و سوختگی وقلبی از رنج بیماری نجات خواهند یافت .
رئیس واحد فراهمآوری اعضای پیوندی دانشگاه خاطرنشان کرد: در فرآیند اهدای نسوج، ظاهر متوفی حفظ شده و پس از برداشت بافتها، از پروتز برای بازسازی استفاده میشود تا جسم متوفی به حالت طبیعی خود باز گردد. این اقدام ارزشمند در روزی پر از معنویت چون عاشورا، یادآور عمق فداکاری، انسانیت و فرهنگ نوعدوستی مردم این سرزمین است.
روحش شاد و یادش ماندگار