قدردانی از روحانیان اهل تسنن ساکن سمنان در امر اهدای عضو در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی کوثر
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی کوثر سمنان؛ روز یکشنبه هشتم مهرماه سال جاری جمعی از روحانیون اهل تسنن (اتباع) ساکن سمنان که همکاری قابل تقدیری در امر انسانی اهدای عضو داشتند، با دکتر محمد فروزش فرد سرپرست مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی کوثر و مسئول واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه دیدار نمودند.
در این نشست که الهام طاهریان مدیر داخلی بیمارستان نیز حضور داشت، سرپرست مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی کوثر سمنان ضمن تشکر از همراهی این مؤثران در این اقدام نیکوکارانه، امر اهدای عضو را اقدامی ایثارگرانه دانست و بر ترویج و اشاعه فرهنگ معنوی اهدای عضو توسط بزرگان اهل سنت تاکید نمود.
دکتر محمد فروزش فرد به جایگاه معنوی و انسانی اهدای عضو و اینکه دین مبین اسلام اهمیت فوق العاده ای برای نجات جان انسان ها قائل است اشاره و گفت: اهدای عضو از جمله کارهای خیرانه است که اگرچه بسیار سخت و ناراحت کننده است اما هدیه کردن زندگی دوباره به دیگران و تولدی در کالبد انسان های دیگر بسیار ارزشمند است.
مسئول واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه ادامه داد: این اقدام ایثارگرانه توسط تعدادی از اتباع که اهل تسنن نیز بودند در استان سمنان انجام شده است که حیاتی دوباره را برای بیماران به ارمغان آورده است و ما همیشه قدردان اقدام نیکوکارانه این عزیزان هستیم.
شیخ جلیل نوری از روحانیون اهل تسنن با اشاره به اینکه اهدای عضو هیچ مشکل فقهی ندارد و حرمت پیکر حفظ می شود، بر ادامه این همکاری و حمایت از این اقدام فداکارانه تاکید نمود.
قابل ذکر است: سرپرست مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی کوثر با اهدای هدایایی به رسم یادبود از بزرگان و مؤثران امر خداپسندانه اهدای عضو تقدیر نمود.
.