روابط عمومی مرکز آموزشی پژوهشی درمانی کوثر سمنان:
تصادف زائران پاکستانی در محور آهوان/ حال همه مجروحان خوب است
مدیر مرکز آموزشی پژوهشی درمانی کوثر اعلام کرد: زائران مصدوم به این مرکز انتقال داده شده و خوشبختانه تاکنون هیچ زائری در این حادثه فوت نکرده است
درحادثه برخورد یک دستگاه اتوبوس حامل زائران پاکستانی با یک دستگاه کامیون در مسیر گردنه آهوان 31 نفر مجروح شدند.
دکتر فریور مدیر مرکز آموزشی پژوهشی درمانی کوثر با اعلام این خبر گفت: تمام مصدومان این حادثه به این مرکز انتقال داده شده اند و خوشبختانه تاکنون هیچ زائری در این حادثه فوت نکرده است.
دکتر فریور اضافه کرد: در دقایق اولیه حادثه نیروهای اورژانس 115 و هلال احمردر صحنه حاضر شده و به وسیله آمبولانس، مصدومان را به مرکز آموزشی پژوهشی درمانی منتقل و عمليات درمانی آغاز شد.
وی افزود: در همه مراحل درمانی حضور پزشكان و عوامل پزشكی در كنار بيماران آرامش خاصی به سانحه ديدگان داد.
دکتر فریور خاطر نشان کرد: ساعاتی پس از انتقال مصدومان به بيمارستان اغلب مصدومان بصورت سرپایی مداوا و از مرکز آموزشی پژوهشی درمانی کوثر مرخص شدند و تنها سه نفر از بيماران جهت ادامه مداوا در این مرکز بستری شدند.
مدیر مرکز آموزشی پژوهشی درمانی کوثر تصریح کرد: به لطف خداوند متعال آسيب جدی به زائران پاکستانی وارد نشده است و جای نگرانی وجود ندارد.
گفتنی است: با توجه به شرایط ویژه که جهت زائران پاکستانی بوجود آمده بود در مکانی که به این منظور مهیا شده بود اسکان داده شده و مورد پذیرایی قرار گرفتند. همچنین دانایی فرماندار سمنان نیز با حضور در این مرکز از مجروحان و حادثه دیدگان این سانحه عیادت کرد.
