گزارش عملکرد اتاق عمل مركز آموزشي پژوهشي درماني کوثر در بهمن ماه 94
انجام حدود 1000 مورد عمل جراحی در بهمن ماه 1394 در بیمارستان کوثر سمنان
رئیس مرکز آموزشی پژوهشی درمانی کوثر از انجام حدود 1000 مورد عمل جراحی در اتاق عمل جنرال این مرکز در بهمن ماه سال 94 خبر داد.
روابط عمومی بیمارستان کوثر سمنان:
انجام حدود 1000 مورد عمل جراحی در بهمن ماه 1394 در مرکز آموزشی پژوهشی درمانی کوثر سمنان
رییس مرکز آموزشی پژوهشی درمانی کوثر از انجام حدود 1000 مورد عمل جراحی در اتاق عمل جنرال این مرکز در بهمن ماه سال 94 خبر داد.
دکتر عبدالله پور تصریح کرد: در حال حاضر مرکز آموزشی، پژوهشی درمانی کوثر سمنان با در اختیار داشتن هشت اتاق عمل فعال و مجهز به تجهیزات و امکانات پیشرفته جراحی، با همکاری 32 نفر از متخصصان جراحی مجرب در رشته های جراحی عمومی، جراحی گوش و حلق و بینی، جراحی کلیه و مجاری ادراری (ارولوژی)، جراحی استخوان و مفاصل (ارتوپدی)، جراحی مغز و اعصاب، جراحی قلب، جراحی توراکس و جراحی چشم و بیهوشی در حال ارائه خدمات پزشکی و جراحی در طول شبانه روز به مردم صمیمی استان سمنان می باشد.
یادآور می گردد بیشترین عمل های جراحی مربوط به بخش ارتوپدی می باشد.
لینک کوتاه خبر :