ضرورت های تقویت سیستم ایمنی بدن با تغذیه خوب در ایام ماه مبارک رمضان

ضرورت های تقویت سیستم ایمنی بدن با تغذیه خوب در ایام ماه مبارک رمضان

کارشناسان واحد تغذیه مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی کوثر سمنان در گفتگو با روابط عمومی این مرکز از ضرورت های تقویت سیستم ایمنی بدن با تغذیه خوب در ایام ماه مبارک رمضان میگویند:

با توجه به شیوع رو به افزایش بیماری کرونا در تمامی کشور های جهان، توجه به روش های پیشگیری یا درمان بیماری، اهمیت ویژه ای پیدا کرده است. در این بین، تقویت سیستم ایمنی با اتخاذ سبک زندگی سالم ضروری به نظر می رسد. سربازان ایمنی مانند بقیه سلول های بدن به تغذیه خوب و مداوم برای مبارزه علیه عوامل بیماری زا نیاز دارند. شواهد علمی حاکی از آن هستند که کمبود ریز مغذی های گوناگون مانند روی، سلنیم، آهن، مس، فولیک اسید، ویتامین A، B6، B12، C، D و E می تواند پاسخ ایمنی را مختل کند. لذا پیروی از رژیم غذایی سالم متعادل و متنوع (رژیمی که همه گروه های غذایی را به میزان کافی داشته باشد) به منظور تأمین ریز مغذی ها ضروری است.

در ایام روزه داری در ماه مبارک رمضان، با طولانی شدن روزها و ساعات بیشتر گرسنگی، مصرف 3 وعده غذایی سحری، افطاری و شام اهمیت خاصی می یابد. حذف هر یک از این وعده ها می تواند اصل تعادل و تنوع رژیم غذایی را مختل کرده و کمبود ریز مغذی ها و در نتیجه تضعیف سیستم ایمنی را به دنبال داشته باشد. با تضعیف سیستم ایمنی، توانایی بدن برای مقابله کارآمد با ویروس Covid-19 کاهش می یابد. با رعایت اصول صحیح تغذیه در ایام روزه داری، می توان این فریضه الهی را بدون تهدیدی برای سلامتی به جا آورد.

 

باسپاس از کارشناسان واحد تغذیه خانم رضایی و خانم شاطری

  • کد خبر : 25869
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی
عاطفه فرهادی
خبرنگار

عاطفه فرهادی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید *