روابط عمومی بیمارستان کوثر سمنان؛

بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان از بیمارستان کوثر؛

بازدید دکتر دانایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان از بخش های درحال ساخت مرکز آموزشی ، پژوهشی و درمانی کوثر؛

.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان کوثر سمنان ؛ دکتر دانایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان در بازدید خود از مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی کوثر سمنان ، با حضور در تعدادی از بخش های این مرکز ، روند ارائه خدمات درمانی در این بخش ها را ارزیابی نمود .

طی این بازدید ، که با حضور دکتر گوهری معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ، دکتر معماریان مدیرعامل بیمارستان کوثر و جمعی از مدیران این مرکز انجام گرفت از پروژه های در حال ساخت ، ساختمان جدید اورژانس و مرکز سرطان دیدن و ضمن گفتگو با مجریان این پروژه روند پیشرفت این مرکز مهم استانی را مورد بررسی و ارزیابی قرار دادند.

ریاست دانشگاه در حاشیه این بازدید بیان کرد : با بهره برداری از این پروژه های مهم استانی بخش عمده ای از نیازهای تشخیصی و درمانی بیماریهای مختلف و انواع سرطانها در استان و منطقه مرتفع خواهد شد .

 

6 آبان 1400

روابط عمومی بیمارستان کوثر

  • کد خبر : 33750
لینک کوتاه خبر :

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید *